zondag 1 december 2013

Stampin Up en andere zaken !!

Als het goed is gaat vandaag mijn weblog officieel open voor iedereen.Spannend!!Ik ben al een paar weken aan het kijken hoe het werkt en of ik het snap.Maar gelukkig heb ik veel hulp van mijn broer Chris.Ik snap nog heeeeeel veel niet maar ik snap gelukkig wel hoe ik foto's moet plaatsen en een bericht moet schrijven.De rest komt vanzelf.

Ik ben demonstratrice geworden van Stampin Up dus de meeste dingen die jullie op dit blog tegen komen zijn gemaakt met Stampin Up producten.Wil je iets vragen bel ,of mail me dan.

Groetjes Clärle

1 opmerking:

  1. Hoi Clarle, wat leuk dat je een blog bent gestart! Super gaaf ook dat je SU demonstratrice bent geworden, ze hebben zulke mooie spullen en daar ga jij vast heel veel leuke dingen mee maken. Deze kaart is al leuk, de krans hieronder is helemaal fantastisch! Veel plezier met bloggen en succes met uitvogelen. Groetjes, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen